lt:company:News & Events:Cars:New Leon: Comfort & practicality LT/LT

Naujasis Leon: Komfortas ir praktiškumas.

Naujasis SEAT Leon sukurtas užtikrinti komfortą, praktiškumą ir patogumą, taip pat garantuoti lankstumą bei prisitaikymą prie įvairiausių situacijų, taip patenkinant kliento poreikius, nesvarbu kas benutiktų.

Naujasis SEAT Leon  naudoja patobulintą „MQB Evo“ plaftformą, siekiant pagerinti pagrindinius elementus, kurie leidžia būti vienu praktiškiausių pasirinkimų rinkoje. Padidėjus bendriesiems modelio erdvės matmenims, viskas buvo suprojektuota taip, kad būtų užtikrinamas ergonomiškas tikslumas, padidindamas galinę keleivių salono erdvę, o bagažo erdvė taip pat išplėsta („Sportstourer“ versijoje) lyginant su ankstesne modelio versija, todėl tai reiškia tik dar praktiškesnį sprendimą.

Didesnį matmenys suteikia daugiau komforto ir erdvės keleiviams bei bagažui.

Tačiau patogumas ir praktiškumas nereiškia, jog žiūrima tik į matmenis. Naujajame „SEAT Leon“ integruotos technologijos, kurios padeda ne tik pajusti interjero atmosferą, bet ir užtikrina maksmimalų atsipalaidavimą bei gerą savijautą keleiviams.

Viskas parengta iki smulkmenų

Pažangi „MQB Evo“ platforma naujajam SEAT Leon suteikia puikią dizaino ir praktiškumo kombinaciją. Lanksčios projektavimo komandos dėka dabar Leon hečbeko versija yra 4 368 cm ilgio (+ 86 mm) ir 1 456 cm aukščio (-3 mm), o „Sportstourer“ yra 4 642 cm ilgio (+ 93 mm) ir 1 448 cm aukščio (-3 mm). ), tačiau abiejų versijų ratų bazė yra padidinta - 2 686 cm, tai yra 50 mm daugiau nei ankstesnės kartos modelios. Taigi matmenų padidėjimas suteikia daugiau erdvės viduje.

Naujojo SEAT Leon galinė interjero erdvė padidinta 49 mm, tai reiškia, kad keleiviai išlieka patogūs, nesvarbu, ar kelionė trumpa ar ilga. Padidinti matmenys ne tik daro teigiamą poveikį keleivių erdvei, bet ir daro Leon praktiškesniu kuomet reikia vežtis daugiau daiktų bagažinėje. Hečbeko bagažinės talpa išlieka 380 litrų, tačiau „Sportstourer“ nuo šiol siūlo 620 litrų bagažinės talpą, kas yra 33 litrais daugiau nei ankstesnės kartos modelio. Nulenkus galines sėdynes abi automobilio versijos suteikia daugiau erdvės bagažui: hečbeko talpa padidėja iki 1301 litrų (+ 91 litras), o „Sportstourer“ siūlo įspūdingus 1750 litrų (+130 litrų).

Teisingos technologijos

Tai nėra tiesiog padidinti išmatavimai kurie leidžia naujajam SEAT Leon gerokai kilstelti komforto ir praktiškumo kartelę, integruotos naujausios technologijos turi taip pat didžiulę reikšmę.

Perėjimas prie DSG automatinės pavarų dėžės reiškia susipažinimą su "shift-by-wire“ technologija. Sistema suprojektuota taip, jog pavarų jungiklis nėra mechaniškai sujungtas su pavarų dėže, todėl pavarų perjungimui naudojami elektroniniai signalai. Tai reiškia, kad pavarų perjungimo svirtis užims mažiau vietos ir taip suteiks daugiau interjero erdvės.


Siekiant užtikrinti, kad visi keleiviai jaustųsi komfortiškai, automobilyje yra įmontuota 3 zonų klimato kontrolė, kurios pagalba skirtingas temperatūras gali nusistatyti tiek vairuotojas, tiek priekyje ar gale esantys keleiviai. Tačiau tai dar ne viskas, "iClimates" sistema suteikia greitą prieigą prie funkcijų, kurios keleiviams leidžia pasirinkti įvairius komforto parametrus.


"Air Quality Sensor" sistema, kuri yra oro įsiurbimo vietoje, pateikia sistemai oro kokybės rodmenis, todėl tuo metu kai už lango bus blogas kvapas ar užterštas oras, ji uždarys oro iš lauko paėmimo angą ir recirkuliuos orą esantį viduje. Oro cirkuliacijai naudojama „AirCare“ sistema, kuri, reikalui esant, pašalina orą per pasyvų filtrą.


Kai oras lauke atšals, naujasis SEAT Leon nustebins žiemos paketo ypatybėmis. Jis pasiruošęs ir nesvarbu kokios sąlygos yra už lango.

Pirmą kartą, naujasis SEAT Leon siūlo autonominį šildymą, kuris prieš Jums įsėdant į automobilį sušildys jo saloną - tobula opcija šaltuoju metų laiku. Vairas ir sėdynės taipogi yra šildomos. Be to, vėliau pasirodys išmanių šildomų sėdynių funkcija, kuri fiksuos keleivių šildymo naudojimo įpročius ir savaime galės aktyvuoti šildymą.

Praktiškumą užtikrina ir 230V įkrovimo lizdas - naudinga, jei turite didelės akumuliatoriaus talpos įrenginius, pavyzdžiui elektrinį paspirtuką, kurį reikia įkrauti. Taip pat pridedamos keturios "C" tipo USB jungtys - dvi priekyje ir dvi gale - išmaniųjų įrenginių įkrovimas dar paprastesnsi nei betkada anksčiau, įkraukite ir toliau naudokitės savo skaitmeniniu gyvenimu.

Viduje: tylu ir ramu

Dėka izoliacinių medžiagų naujojo SEAT Leon salono triukšmas yra 1–2 dB (A) mažesnis nei ankstesnės kartos modelio, o važiavimo metu žemų dažnių triukšmas yra 2–4 dB tylesnis. Virpesiai taip pat buvo sumažinti padidinus transporto priemonės standumą 15%.

Triukšmas buvo sumažintas įtraukiant keletą patobulinimų ties apdaila ir kitoms sritims. Papildomi izoliaciniai paminkštinimai yra sumontuoti statramsčių apmušaluose, ties galinio bamperio sritimi, po bagažinės dangčio apdaila ir šalia oro paėmimo angų. Tai dar ne viskas, kas buvo atnaujinta.

Automobilio kėbulo dalis, kur salonas ribojasi su variklio skyriumi, izoliuota naujos koncepcijos skirtingo storio medžiagomis. Ratų arkose naudojamos poliuretano putplasčio medžiagos, kurios pasižymi geresnėmis izoliacinėmis savybėmis, taip pat šios medžiagos naudojamos galinėje kėbulo dalyje. Trečiasis izoliacinis sluoksnis buvo pridėtas prie bagažinės šoninių apdailos elementų, o durys turi dvigubą sandarinimą, kad būtų sumažintas vėjo pasipriešinimo keliamas triukšmas. Modeliai su dyzeliniais varikliais turi garsui nepralaidų priekinį stiklą.

Naujasis SEAT Leon yra lankstumo ir pritaikomumo pavyzdys, sukurtas pristaikyti ne tik prie vairuotojo, bet ir atitikti visus keleivių poreikius. Maksimaliai užtikrinantis saugumo jausmą neprarandant erdvumo, komforto bei ramios ir tylios aplinkos. Tobulas automobilis, kad ir kur bekeliautumėte.

Bandomasis važiavimas

Bandomasis važiavimas

Rasti atstovą

Rasti atstovą

Susisiekti

Susisiekti