lt:company:News & Events:Cars:70 years in contrast LT/LT

Per paskutinius 70 metų SEAT padarė didelį šuolį pirmyn. Pokyčius galite matyti pateiktose nuotraukose.

1. Pirmasis ir naujausias modeliai. 1953 metais išleistas pirmasis SEAT modelis - 1400. Praėjus 70 metų, kompanijos naujausias modelis yra 4 kartos SEAT Leon, kuris puikiai vaizduoja apskritai viso prekės ženklo evoliuciją išlaikant visas tradicijas.

2. Ibiza. 35 metai ir 5 kartos, o SEAT Ibiza vis dar išlieka tikra ikona. Atnaujinti dizaino bruožai išlaikant erdvius langus, galingas ir efektyvus variklis. Tai modelis, kuris išpopuliarino SEAT kompaniją visame pasaulyje, ir kuris dažnai siejamas su jaunimu ir Viduržemio regiono dvasia.

3. Gamykla. Anksčiau SEAT automobiliai buvo surenkami rankiniu būdų. Šiuo metu automatizacija padeda sumažinti darbuotojų krūvį ir pagaminimo laiką. Robotai ir kiti mechanizuoti įrenginiai suteikia daug pagalbos darbuotojams, kas užtikrina didesnį linijų efektyvumą.

4. Elektrinis automobilis. SEAT pirmasis elektrinis modelis buvo pagamintas dar 1992 metais, tiesa, tai buvo specialus Berselonos Olimpinių žaidynių užsakymas, skirtas lydėti Olimpinę ugnį ir vainikuoti žaidynių atidarymą. Modelio įkroviklis buvo įmontuotas už priekinių grotelių. Šiandien mes turime Mii Electric - pirmąjį pilnai elektrinį serijinį SEAT automobilį, kuris yra aprūpintas naujausiomis elektros technologijomis siekiant užtikrinti aukšto lygio efektyvumą. 

Bandomasis važiavimas

Bandomasis važiavimas

Rasti atstovą

Rasti atstovą

Susisiekti

Susisiekti