lt:company:History:2010 LT/LT

Dizainas suderintas su inovacijomis

2010-ieji

Su naujomis perspektyvomis atsiranda ir nauji ryšiai. Pristatome Mii modelį ir paverčiame Leon šeimą didesne, geresne ir greitesne

Grįžti į apžvalgą

2010

SEAT Alhambra palieka gerą pirmą įspūdį. Taip pat gerai pasirodo Ibiza ST ir mūsų pirmasis nulinių emisijų konceptas – SEAT IBE.

2011

Frankfurto automobilių parodoje pristatomi SEAT IBL konceptas ir naujasis Exeo modelis, kol Ženevoje pasitinkamas SEAT IBX konceptas ir 4WD Alhambra

2012

Stilingasis SEAT Mii, naujasis SEAT Toledo ir trečios kartos Leon dėmesio centre. Perversmas Ibiza šeimoje.

2013

Pasitinkami: SEAT Ibiza CUPRA ir SEAT Leon SC. Prie iTECH gamos prijungiami Ibiza 5D, Ibiza SC, Ibiza ST, Leon 5D, Leon SC, Altea ir Altea XL modeliai.

2014

Daugiau galios. Naujieji Leon CUPRA ST ir M iby Mango sulaukia didelio dėmesio Ženevoje. SEAT Leon ST 4Drive užpildo pasirodymą.

2015

Debiutuoja mūsų pirmojo SUV, 20V20 modelio, eskizai. Pristatomi naujos kartos junglūs automobiliai – SEAT CONNECT.

2016

Mūsų pirmojo išleisto SUV, SEAT Ateca, metai. Pagamintas visiškai nauja perspektyva. Naujasis 300 AG Leon CUPRA suteikia daug galios, kaip niekad anksčiau.

2017

Visos šviesos nukreipiamos į SEAT Arona, mūsų naują, ryškų visureigį. Taip pat ir į naująją SEAT Ibiza, pristatančia penktąją inovacijų kartą.

2018

Kartu su CUPRA prekės ženklo pristatymu, kartu pristatomi ir CUPRA Ateca ir didelis SUV visureigis SEAT Tarraco, kas reiškia, jog judame naujomis kryptymis.

2019

SEAT Tarraco žengia į rinką užbaigdamas SUV šeimos liniją ir parodydamas naują SEAT dizaino kryptį ateinantiems metams.

Bandomasis važiavimas

Bandomasis važiavimas

Rasti atstovą

Rasti atstovą

Susisiekti

Susisiekti